Een duurzame investering in jezelf

Tools for life

Ben je MOE, of eerlijk gezegd op? Zit je vol? Zit je NIET LEKKER IN JE VEL en ben je toe aan RUST in je leven en in je hoofd?

Wil je MINDER MOETEN van jezelf en weer voelen dat je leeft in plaats van OVERLEVEN?

Traumagerichte therapie Overijssel

VOOR TFL

NA TFL

Een therapie voor mensen die hun verleden willen verwerken en los willen laten om het leven te leiden vanuit de kern van wie je daadwerkelijk bent.

Traumagerichte therapie Overijssel psychotherapeut

Ben jij een empatisch & bewust persoon? En wil jij het altijd goed doen voor de ander? Maar mag je het nu ook eens goed doen voor jezelf? Wil jij Tools for life?

Je bent daar, je wilt de regie in handen nemen over jouw leven en ongewenste patronen die gevormd zijn door het verleden vrij maken. Je bent gemotiveerd en klaar voor verandering.

In twee weken wordt duidelijk waarom jij bent wie je bent en waarom je zoveel moet van jezelf. Je gaat landen in je lijf en je weer lekker in je vel voelen. Als jij na dit traject terugdenkt aan jouw verleden dan voel je berusting en betekenisgeving. Je kunt veel beter bij jezelf, wie je bent en bij je gevoel blijven.

Je hebt een leven lang profijt van deze therapie

Een onbetaalbare transformatie

In 10 werkdagen..

Je krijgt

Omdat ik nog in opleiding ben is de de investering van de 10 daagse therapie en een jaar lang begeleiding tot december ’23 € 1111,- euro. Hierna gaat deze prijs naar € 3000,-.

Het aanmeldproces

01

We voeren een klikgesprek

Hebben wij een klik met elkaar? Heb jij een goed gevoel bij mij? Kan ik jou verder helpen? Via een gratis gesprek van 20 minuten via Zoom komen we hierachter.

02

Kennismakings-gesprek

In een kennismakingsgesprek van 1,5 uur stel ik je vragen en bezorg in je alvast inzichten. Hiermee maak jij kennis met Tools for life en kan ik inschatten of de therapie passend is voor jou.

03

Ontwikkeling & Transformatie

Onze samenwerking gaat beginnen. We maken een afspraak met elkaar en gaan voor het beste eindresultaat.

Ik ben Angelica,

34 jaar oud, woonachtig in Luttenberg en moeder van een prachtige zoon. Al vanaf kinds af aan riep ik dat ik psycholoog wilde worden. Ik wilde graag mensen helpen, maar ik vond maar niet de juiste manier/opleiding. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de hulpverlening als (ambulant) hulpverlener en het hebben van een burn-out, ben ik Tools for life tegengekomen. Deze therapie bracht échte resultaten zo ondervond ik ook zelf. Deze schatkist wilde ik zo snel mogelijk met de wereld delen. Ik ben gestopt met de premaster Orthopedagogiek en gestart als psycho sociaal therapeut.

Mijn opleidingen zijn:

  • Sociaal Pedagogische Hulpverlening (HBO)
  • Leven vanuit je intuïtie
  • Jaaropleiding ‘Pad van innerlijke wijsheid’ 
  • Summer school ‘Met jouw gaven anderen helpen’
  • Yoga, meditatie en ademhaling teachertraining in Nepal
  • Premaster Orthopedagogiek (2 jaar gevolgd) (WO)
  • Tools For Life (in opleiding) (HBO)

TFL therapie

De therapie is gecreëerd door ervaren therapeuten die verschillende soorten therapieën hebben samengesteld om tot een echte verlichting van klachten en gedachten te komen.

Bekijk de video voor uitleg over de grondslag van de Tools for life therapie. Of bekijk de Tools for life website voor meer informatie over de therapie.

Trauma therapie Tools for life Mariaoord Luttenberg

Locatie

Mariaoord Luttenberg

Harmelinkstraat 17, 8105 AL Luttenberg

Een veilige eigen praktijkplek met naastgelegen bos waar je een wandeling kunt maken na de sessies. Er vlak naast is een grote parkeerruimte, voor als je met de auto komt.

Veelgestelde vragen

Na december 2023 als ik mijn diploma als psycho sociaal therapeut heb behaald sluit ik mij aan bij beroepsvereniging het NVPA. Als je hierna een therapie bij mij volgt wordt de therapie deels vergoed middels het potje alternatieve geneeswijzen. Echter, gaat de TFL prijs na de opleiding omhoog van € 1111,- naar € 3000,-.

Als het ‘s avonds licht is kan ik ook ‘s avonds de therapie geven.

Een trauma is niet zozeer iets wat je overkomt, maar je beleving er van. Soms is de gebeurtenis minder pijnlijk, dan hoe de omgeving er op reageerde.

Deze beleving en deze energie is opgeslagen in jouw lijf, wat in je huidige volwassen leven kan zorgen voor leed en last.

In de Tools for life staan we stil bij jouw beleving van gebeurtenissen van vroeger als kind en zorgen we dat jij die oude opgeslagen energie kan loslaten.

Dus ja, Tools for life is trauma gerichte therapie.

Nee je bent zeker geen proefkonijn. Ik neem jouw proces serieus.

Ik heb al ervaring in het geven van de therapie. Ik heb Tools for Life al gegeven aan een studiegenoot. Daarbij ontvang ik tijdens het geven van de therapie dagelijks intervisie van een ervaren psychotherapeut. Ook heb ik mijn studiegenoten de therapie zien geven en heb ikzelf de therapie twee keer ervaren als klant. Daarnaast ben ik sinds 2021 een intuïtief therapeut.

Er mag ook in delen betaald worden als je dat beter uitkomt. Verdeeld over 2 a 3 maanden

Blijf jij graag bij het oude vertrouwde? Zit jij goed in je vel? En ben je blij met je hoe je leven er nu uit ziet? Dan is Tools For Life niet voor jou.

Er wordt geadviseerd vrij te nemen van je werk, zodat de therapie echt zijn werk kan doen in die 10 dagen. Op deze manier heb je de ruimte om te verwerken wat er in die 2 uur gebeurt en nawerkt. Deze keuze is natuurlijk helemaal aan jou.

Het is uniek dat je 10 dagen achter elkaar de diepte in duikt. Normaal gesproken zit er twee weken tussen de therapieën in, nu heb je na 2 weken al een transformatie doorgemaakt. En krijg je daarnaast iedere maand begeleiding om de verandering in jezelf en in je leven door te blijven voeren.

5/5

“Angelica zorgt ervoor dat jij je op gemak voelt en je open durft te stellen – je voelt gewoon dat je echt op de juiste plek bent bij haar. Deze bijzondere ervaring had ik met niemand anders willen hebben en delen.”

Nienke

5/5

“Je hebt me weer terug gebracht naar mijn gevoel. Door jou kan ik beter voelen wie ik ben en wat ik wil. Er is meer zachtheid en tegelijkertijd krachtigheid in mijn zijn gekomen.”

Ella

5/5

“Je voelt aan wat mensen nodig hebben om hun ontwikkelingsproces te versnellen.”

Jeroen

5/5

“Door de Tools for Life therapie glijdt alles nu van me af, waar ik me eerder druk om kon maken.”

Man (51)

HEB JIJ AL DE NODIGE HULP GEHAD MAAR WIL HET NIET BEKLIJVEN?

Boek een vrijblijvend gesprek met mij in en voel wat dat al met je doet.

Mijn kracht is mijn hooggevoeligheid

Aan weinig woorden hebben we genoeg, want ik begrijp je snel. Ik voel wat je zegt en kijk met je mee, waardoor ik de juiste vragen weet te stellen. En nee ik ga het niet voor je invullen (NIVEA). Hiermee breng ik jou al snel terug naar jouw gevoel en jouw sleutel tot het bewaken van jouw grenzen, ofwel jouw authenticiteit.

Jij bent jij en ik ben ik. Samen doen we onze 50% en bewaken we jouw proces. Hoezeer ik ook met jou mee kan voelen, jij bent degene die het moet doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Contact opnemen